Get Lucky 4 Comeback

Zomer 2013 is er één van de comeback. Eerder schreef ik al over de wederopstanding van Robin Thicke (zie mijn blog over Blurred Lineshttps://keespaalvast.wordpress.com/2013/06/26/blurred-lines-ep/). Maar hij is niet de enige. Pharrell Williams is ook ineens weer terug aan het popfront. Van zijn band N*E*R*D horen we niet veel meer. Maar luister nog eens naar hun ultieme floorfiller She Wants To Move. Konden ze dat nog maar een keer evenaren. (Geweldig intro die blaffende honden!)

Het producersteam The Neptunes waar Pharrell deel van uitmaakt, stond ooit garant voor hit-na-hit. Maar volgens mij ging het mis na de samenwerking met Madonna. Vraag me niet waarom, maar daarna hoorden we weinig meer van die gasten. Tot nu dus. Want niet alleen produceerden ze de hit Blurred Lines, Pharrell Williams doet een deel van de vocalen en speelt een grappige rol in de videoclip.

Laat Pharrell nu ook de vocalen zingen op die andere mega-zomerhit van 2013: Get Lucky. Na jaren geen hit te hebben gescoord zijn ze ineens weer helemaal back in da business: Daft Punk. Dit Franse producersduo haalde niet alleen Pharrell aan boord, maar ook een icoon van jewelste: Nile Rodgers. Samen met wijlen Bernard Edwards vormde hij de spil van het legendarische Chic, dat eind jaren ’70 de hele dansscene op zijn kop zetten met hun stijlvolle mix van soul en pop. Die muziek is nu weer helemaal hip. De comeback van Nile Rodgers kwam echter niet helemaal uit de lucht vallen. Vorig jaar speelde hij al mee op Shady, het duet tussen Adam Lambert (met de belachelijke jas) en Sam Sparro (met de belachelijke snor). Hoe onverdiend ook, die hebben binnenkort hun eigen comeback nodig!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s