Christmas Sunday (Australia)

Het is Kerstochtend op Hamilton Island. We mogen niet klagen, maar de strakblauwe lucht van de afgelopen dagen is ingeruild voor mooie wolkenpartijen. Voor de temperatuur zal het wellicht een paar graden schelen, maar verder?
>20131225-084008.jpg />20131225-084026.jpg

Als je je hele leven Kerst in Nederland of Engeland hebt doorgebracht, is het heel vreemd om in totaal tegenovergestelde omstandigheden Kerst te vieren. Iedereen wenst je in volle zon Merry Christmas de afgelopen dagen. In de cocktailbar aan het zwembad droeg de barman guitig een rode Kerstmuts met flikkerende lamp. De Margarita’s van de Liquid Lunch van gisteren, gingen ook vergezeld van de Kerstwens.
20131225-082353.jpg

Het went overigens snel! Kerstavond op een enorme Catamaran de zee op voor een mooie zonsondergang zorgde voor een onvergetelijke indruk. De bemanning van het schip hadden de opdracht de drank rijkelijk te laten stromen. (De Australiërs zijn qua drank wellicht nog erger dan de Zweden en Engelsen!) Het glas Sauvignon Blanc heeft niet leeggestaan. En zodoende voelt deze Christmas Day als een ouderwetse zondag na een zaterdagavond stevig stappen: The Hangover Part 1!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s